Login
AWARD: BEDSTE EUROPÆISKE ZYDECO BAND 2005!        Se TV klip under "Nyt". Hør CD'en "The Lovin' Way".
Keld Andersen: vocal

Med Keld i den vokale forgrund har Captain Crawfish en ægte sound af soul og blues. Keld vil for nogle være kendt fra Heste Bedste, der hærgede landet i starten af 70’erne. Derudover har han spillet med Preben Devantier, gammel Steppeulv, Stig Møller, Jorge Degas m.fl.  
   
Ulrich Klostergaard: harmonika

Ulrich har været en del af den danske cajun og zydeco scene siden starten af 80’erne. Spillede med trioen ”Three Danes” der bl.a var warm up for Clifton Chenier på Antones , Austin Texas, samt jammede med Boo Zoo Chavis på Dog Hill. Har bla. Spillet med Christian Kühl, Marilyn Mazur, Stig Møller.  

   

Jakob Eilsø : trommer

Jacob er netop færdig uddannet på det Fynske Musikkonservatorium, og er en af de helt store talenter på trommer.  Han har en unik sound i sit trommespil, perfekt til Zydeco.

   

Jan Schønemann : guitar/vokal

Er kendt fra utallige sammenhænge i det sydfynske, bla 3xPoul, Tre Små Mænd, Save the Beaver og Christian Søgaard.
Han er en gudsbenådet guitarist, der tilfører bandet såvel rå blues,
som blide afrikanske bølger.

   

Sus Klostergaard: vaskebræt

Den eneste ikke professionelle i bandet, men måske den mest swingende. Har turneret med Ulrich og Three Danes i Louisianna, USA

 

Niels Ryde : bas

Kendt verdens og jazz musiker, Niels er netop kåret som " Årets Fynske Jazzmusiker 2006" og  spiller med: Lew Soloff(US), Wolfgang Muthspiel(AU), Niels Ryde Group, Mads Haaber Group, Valentine Quartet og BRB TRIO. har tidliger spillet med : John Tchicai(US), Uffe Steen Jensen(DK),  Butch Lacy(US),  Doug Raney(US), James Loveless Funk Band(US/DK), Palle Torp(DK) m.fl.

Captain Crawfish

& The Jumpin’ Zydeco

- sparkling music -